Your Wishlist is currently empty.

Winter Ale finns att beställa

Äntligen går det att via privatimport beställa vår härliga Winter Ale! En porter kryddad med kanel. Med sin djupa mörkbruna färg bjuder den på smaker som choklad, kaffe, örten och givetvis kanel. Rekommenderad serveringstemperatur ligger på 10- 12 grader. Passar bra till de flesta kötträtter eller när man bara vill sitta framför brasan med en god öl. Perfekt till julbordet. 

För att beställa gör så här:

Våra ölsorter

 


januari 23, 2021
1 februari finns vår öl på utvalda Systembolag!
1 februari kommer vår IPA och New England IPA att lanseras på systembolaget! På systembolaget i Staffanstorp, Svedala och Jägersro i Malmö kommer de att kunna köpas direkt på hyllan! Säljer vi tillräckligt bra kommer vi att få stanna kvar och eventuellt komma in på hyllan på ännu fler butiker. Så nu gäller det att dricka öl!! 🙂
december 18, 2020
Aktiviteter med stöd av Leader Söderslätt
Häromdagen hade vi en filminspelning och fotografering som ska hjälpa oss att bli mer synliga. Detta var en av de aktiviteter som har möjliggjorts med det stöd vi fått från Leader Söderslätt.
november 04, 2020
Vår öl på Beer Ditch
Nu kan du även smaka vår New England IPA på Beer Ditch där den finns på tappen! Beer Ditch hittar du på Nobelvägen 24 i Malmö.
RSS
Follow by Email
Instagram